Sekoita sooda jauhoihin ja vatkaa jauhot taikinaan erissä
Kaada taikina leivinpaperille ja kääri pötköksi
Leikkaa taikinapötköstä ohuita keksejä ja aseta uunipellille leivinpaperin päälle. Voit myös kaulita taikinan ja leikata muoteilla pikkuleipiä. Mikäli kaulitset taikinaa, annan sen viilentyä jääkaapissa ennen kaulitsemista ja käytä apuna vehnäjauhoja.
Ripottele pikkuleipien pinnalle kaneli-sokeriseosta ennen paistoa
Paista 180 asteessa vaalean ruskeiksi
Purkkien kansipaperit
Lataa purkkien kansipaperit mustavalkoisena tai värillisenä.
Lataa alta pahvirasian kokoamisohje sekä kaava. Kaavan voit printata A4 tai A3 koossa, riippuen käyttämästäsi printteristä. Rasian koko molemmissa sama.
Sekoita sähkövatkaimella huoneenlämpöinnen voi ja sokerit hyvin yhteen
Sekoita kananmuna ja vanhiljaesanssi voi-sokeriseokseen
Sekoita kuivat aineet yhteen erillisessä kulhossa
Lisää jauhoseos pienissä erissä taikinaan. Vatkaa hyvin
Paloittele valkosuklaa veitsellä pieniksi
Lisää valkosuklaa ja karpalot taikinaan
Peitä kulho kelmulla ja laita jääkaappiin 2 tunniksi
Ota taikina jääkaapista. Ota takinaa noin ruokalusikallinen kerralla, muotoile palloksi ja litistele pyöreäksi keksiksi. Taikina ei juurikaan leviä paistettaessa
Paista 160 asteessa noin 10 min. Keksit saavat jäädä pehmeiksi
Vinkki: Kokeile karpaloiden ja valkosuklaan sijaan M&M-karkkeja, suklaahippuja tai pähkinöitä.
Tuotelaput kekseille
Lataa alta tuotelaput kekseille. Pakkaa keksit muovi/sellofaanipussiin ja nido taitettu lappu pussin suuhun. Yhdessä A4 printissä on lappu neljään keksipussiin.